De nieuwste technieken

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen dat er overal gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken, wat je ook moet bedienen in en rond het huis het kan allemaal elektronisch. Ook het bedienen van zonwering, markiezen en rolluiken kan vandaag de dag eenvoudig worden gedaan. De techniek is in staat om zelfs rekening te houden met weersomstandigheden of obstakels, Somfy buismotoren zijn uiterst slim en werken uitstekend in allerlei omstandigheden. Je kunt de buismotor samenstellen hoe je wilt, met bepaalde sensoren voor nog meer veiligheid en gemak. Op deze manier heb je er geen kind meer aan om je zonwering te gebruiken.

Somfy buismotoren

Gebruik van bepaalde sensoren

Bij het gebruik van Somfy buismotoren kun je gebruik maken van bepaalde sensoren, deze maken het gebruik nog eenvoudiger. Zo zijn er bijvoorbeeld sensoren die kunnen zien of er een obstakel in de weg zit, de motor stopt met draaien zodat er geen schade kan ontstaan aan je zonwering. Een anti inbraak module is ook een extra optie, evenals een extra stille module. Deze zorgt ervoor dat de buren praktisch niets horen als je de zonwering vroeg in de ochtend naar beneden doet. Ook voor het gebruik van rolluiken is deze module perfect. 

Verschillende motoren

De Somfy buismotoren hebben iedere hun unieke eigenschappen, niet iedere buismotor is geschikt om bijvoorbeeld een bepaald rolluik te kunnen bedienen. Bij het gebruik van de motoren, is het belangrijk om de breedte te weten en de uitval bij een markies. Op deze manier kun je de geschikte buismotor erbij zoeken, met de goede motor heb je gegarandeerd een scherm of rolluiken die perfect werken. Kies daarbij de extra opties en je hebt nergens geen omkijken meer naar tijdens het gebruik. In combinatie met Sunstyle zonwering, heb je een perfect systeem waarmee je jaren vooruit kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *