Een inloopkast op maat is nuttiger dan je denkt

Een inloopkast, we kennen hem allemaal wel. Op televisie zie je ze vaak langskomen, en je hebt vast wel een opscheppende vriend of vriendin die er maar niet over ophoud. Toch ben jij van mening dat het ruimte verspilling is, zoveel kleding heb je toch niet. Maar wist je dat je kleding er beter uitziet en langer mee gaat wanneer je deze ophangt in plaats van opvouwt?

Geen kreukels meer

In je slaapkamer heb je wellicht enkel ruimte voor een ruime draaideurkast met veel opties, en meer past er niet in. Je moet je meeste kleding opvouwen en je merkt dat bepaalde kleding daar niet van houdt. Een inloopkast heeft het voordeel dat je al je kleding kan ophangen, waardoor kreukels voorkomen worden. Ook zorgt een ruimere kledingkast er voor dat je kleding minder snel muf gaat ruiken, er is immers meer ruimte voor ventilatie en natuurlijke luchtstromen. En als je denkt dat je niet genoeg ruimte hebt, kan je altijd kiezen voor een inloopkast op maat. De kast wordt precies ontworpen en geplaatst op de plek waar jij hem wilt hebben, waardoor er geen ruimteverspilling plaatsvindt.

Niet genoeg ruimte voor een inloopkast?

Soms is het echt niet mogelijk om een inloopkast te plaatsen, simpelweg omdat er niet genoeg ruimte is of omdat het budget het niet toe laat. Gelukkig kan je er dan altijd nog voor kiezen om een draaideurkast op maat te laten plaatsen. Als je veel kleding wilt ophangen, dan maak je hem wat langer. Heb je veel sokken of onderbroeken? Dan is een extra lade wel handig. Oftewel, alles is mogelijk wanneer je een kast op maat laat maken. Dus de volgende keer dat jouw vrienden opscheppen over hun grote inloopkast, laat jij jouw kast op maat zien.

draaideurkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *