Heerlijk voor kinderen om op te spelen

In Nederland is het helaas niet altijd even mooi weer, wanneer het geregend heeft is het niet goed voor je grasmat om er bijvoorbeeld op te spelen. Maar kinderen willen er wel op spelen zodra het weer droog is, met kunstgras in de tuin kunnen de kinderen wel spelen zonder dat het gras kapot gaat of er slijtage plekken ontstaan. Valdemping zal helpen als de kinderen vallen, dit is met name bij speeltoestellen die wat hoger zijn ideaal. De kinderen hebben dan veel minder kans op pijn.

Valdemping

Prachtig om te zien

Naast valdemping kunstgras is het natuurlijk gewoon erg mooi om te zien, altijd een mooi en groen gazon in de tuin. Hoe hoog je het gras wilt hebben bepaal jezelf, in de webshop van grasengroenkunstgras.nl vind je gras met verschillende lengte sprieten. Vind je een net gemaaid grasveld mooi, of kies je voor langere sprieten in je tuin. Vaak worden er wat langere sprieten gekozen omdat dit realistischer is dan heel kort gras. 

Ideaal om op te spelen

Voor kinderen is het gras perfect om op te spelen, geen vieze kleding en schoenen meer na het spelen op het gras. Heb je speeltoestellen in de tuin staan van redelijke hoogte, dan is het ideaal om valdemping kunstgras neer te leggen. Normaal kunstgras veert tot een bepaalde hoogte mee, bij dit kunstgras veert het ook mee als je van grotere hoogte valt. Het gras veert mooi terug, dus je grasveld zal er zeker niet onder te lijden hebben na een val.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *