Van welke materiaal wil jij een naambord?

Je bent in een nieuw huis gaan wonen of bent gewoon toe aan een nieuw naambord. Door een naambord naast de voordeur op te hangen laat je zien wie er woont en welk huisnummer jouw huis heeft. Handig voor visite, postbode en de pakketdienst. Voordat je er een aanschaft, wil je eerst weten wat voor soort naambordjes er zijn, zodat je er eentje kiest die bij jou past. Gelukkig lees jij dit artikel, want in dit artikel lees jij daar alles over.

Voor welke soort naambord kun je kiezen?

Een naambord is te vinden in verschillende materialen. Je kunt kiezen uit:

  • Glas
  • Leisteen
  • Natuursteen
  • Blauwe steen
  • Belgisch hardsteen
  • RVS

Een glazen bordje is gemaakt van kwalitatief, duurzaam glas. De dikte hiervan verschilt van acht tot vijftien millimeter en ze hebben een RVS-bevestigingsset. Wanneer je iets anders dan glas wilt, kun je ook kiezen voor eentje van acrylglas. Dit glas is vijf millimeter dik en is door middel van zandstralen mat gemaakt. Doordat de letters en cijfers wel helder zijn, is het naambordje altijd goed leesbaar voor de bezoeker.

De natuursteen leisteen is gewonnen in open mijnen en groeven. De klei vormt zich tot een leisteen en is gebruikt voor het maken van de bordjes. Bij een naambord van leisteen kun je het huisnummer en de namen in laten graveren. Ook de kleur van de leisteen bepaal je zelf. Lichtgrijs, donkergrijs met gerafelde rand of met een zwevende tekstplaat. De keuze is reuze. Een blauw stenen bordje is ook erg mooi. De verdiepte gegraveerde letters springen er extra uit en je kiest zelf welke kleur de letters van de tekst moet zijn. De letters zijn verdiept aangebracht, waardoor de tekst jarenlang zichtbaar blijft.

Een granieten natuursteen is ook erg gaaf. Hierbij kun je kiezen tussen een strakke of ruwe rand. Waar je maar van houdt. Of ga voor een naambord van Belgisch hardsteen. Het voordeel van dit materiaal is dat het onderhoudsvrij is. Ook blijven de naamborden lang mooi en zijn ze duurzaam. Je bepaalt zelf hoe groot het naambord moet zijn en of je er een deurbel in laat verwerken. Belgisch hardsteen heeft een tijdloze uitstraling. Hierdoor geniet je jaren van een prachtig naambord naast de deur. Stijlvol is een RVS-naambord, met een granieten omlijsting in het zwart. Het roestvrij staal is sterk en heeft een moderne look.

Waar kun je een mooi bordje kopen?

Op//naambordjeswinkel.nl/” style=”text-decoration:none;”> naambordjeswinkel.nl vind je ontzettend veel opties voor naamborden. Zo kun je van elk materiaal een bordje laten maken op maat. Met de vorm en maat die je maar wilt. Hierdoor is jouw naambord uniek en past het bij jouw stijl. Ben je gek op tierelantijntjes of ga je liever voor een strak design? Het kan allemaal. Zo past het bordje prachtig op de gevel. Ook de tekst bepaal jij. Wil je alleen jullie voornamen en het huisnummer erop? Ook dat is mogelijk. Laat het huisnummer opvallen op het bord, of plaats het huisnummer juist in een hoekje van het naambordje. Ga nu naar de bovenstaande website, bekijk de mogelijkheden en bestel vandaag nog snel en eenvoudig een naambordje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *